Over ons

Poelier 't Vöske is een EEG erkend bedrijf gespecialiseerd in het leveren van wild aan slagerijen, supermarkten, horeca en instellingen. Naast het bereiden van vele kip-, kalkoen- en wildproducten houden wij ons ook bezig met het zelf bereiden van complete natuurlijke maaltijden voor uw hond of kat en vele andere kant-en-klare producten voor uw huisdier.

Uitgebalanceerde dierenvoeding

Wij hebben complete honden- en kattenmaaltijden samengesteld die alles bevatten wat uw dier nodig heeft: botten, vlees, groenten en vitaminen. Deze uitgebalanceerde dierenvoeding is een stuk gezonder voor uw huisdier dan brokken of blikvoer uit de supermarkt. Deze zitten vol met conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen en andere onnatuurlijke ingrediënten.

Beter in z'n vel

Voor veel huisdieren met (lichamelijke) problemen biedt een natuurlijke, gebalanceerde voeding zonder toevoegingen dan ook vaak uitkomst. Behalve een mooiere glanzende vacht zult u merken dat uw huisdier meer energie krijgt en in sommige gevallen juist rustiger wordt omdat hij beter in z'n vel zit.

Meer weten? Lees alles over het belang van versvlees voedingen voor uw hond of kat.